mandag 19. mars 2012

En morgenstund.

 I dag tidlig slog jeg opp øynene klokken halv fem. Før jobb ble det  da tid til en kjøretur for å se etter dyr og fugler. Dagens fangst ble  både rådyr og  tiur.
Her var det noe å spise.
 ..
Det var godt med mat.
 .
Om ikke så lenge er tiuren i  full gang med spill. For oss natursnyltere og fotografer er det er bare å legge seg i startsgropa og  lade opp, for nå er snart vårens store eventyr igang.

9 kommentarer:

 1. For en flott morgenstund! Likte veldig godt bildet av tiuren, fint rammet inn i treet. Og gapende rådyr, morsomt bilde :)

  SvarSlett
 2. Det var litt av en fangst du fikk! Fine alle sammen! :)

  SvarSlett
 3. Tredje bilden är ju bara för häftig!! Jag har ju kommit rådjuren nära med men när min bock stod 1 m från bilen hann jag ju inte med....kanonbilder!!!

  SvarSlett
 4. Fina bilder på Rådjuret! Tyvärr har jag inte lyckats fånga dessa vackra djur på bild, men kanske en dag så lyckas det :)
  Må gott//Bea

  SvarSlett
 5. Ikke verst på en morgentur dette ! Nr 3 ble favoritt her, artig bilde :-)
  Rune

  SvarSlett
 6. Oi, en slik morgentur skulle jeg ønsket å fått også. Så flotte bilder fra turen din!!! Rådyra er så søte da. Tiuren da!!! Herlig bilde.

  SvarSlett
 7. Fine bilder du fikk på morgenturen din :)

  SvarSlett
 8. Her var det en for meg ny blogg med mange flotte bilder! Skal bli spennende å følge denne framover våren! Så heldig du var som traff på hauken hos Torbjørn M. da!
  Takker også for hyggelig kommentar på min blogg! :-)

  SvarSlett
 9. Takk for givende kommentarer.

  SvarSlett