mandag 27. juni 2011

Runde.


Fem år har gått siden jeg lovet Asbjørn at når han ble 10.år gammel, var tiden moden for han skulle få bli med til Runde og oppleve lundefuglene Tiden var nå der og.det ble noen fantastiske dager som har lagt igjen minner for resten av livet .Stor takk til bestemorgutten ,


 

Når lundefuglene kom opp fra havet og begynte å fly inn til ura.var all ventetid både for barn og voksne glemt .Det var en mektig oppleveldse å sitte midt oppe i mengden av lundefugler.Og jeg må si det bød på en stor utfordring og ta fluktbilder av fuglene.


Se, der landet den.

Denne lundefuglen brukte tid på og klø seg før han gikk inn i ura til ungen..

4 kommentarer:

 1. Herlige bilder av Lundefuglen.
  Den er så artig en fugl. Fine bilder
  og ikke lett som du sier å ta fluktbilder
  av disse. Du har fått det til.

  SvarSlett
 2. Hei Laila, og takk for sist! Det var veldig hyggelig, og kanskje vi treffes igjen? :) Har vært innom hjemmesiden din også, og du verden, der var det masse flotte bilder!

  Flotte bilder av lunden her også:)

  Selv har jeg bare så vidt rukket å se gjennom Rundebildene, og jeg tror det ble mye "mat" til søppelkassa!:)) Men noe ok ble det vel også, selv om fluktbildene slett ikke ble så bra som jeg først trodde..

  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 3. Takk for kommentarer Anne og Arnhild.Og takk for sist Arnhild.DEt ble en trivelig treff der oppe i lundeura. Kanskje vi kan ta en fotoraid en gang du er på dine hjemtrakter.

  SvarSlett
 4. Hei Laila, takk for sist. Utrolig artig å møte så mange en har blogget med og som en ikke kjente fra før. Så flotte bilder du har fått av lundefuglen. Flyvebilder også. Kjempebra jobbet. Artig å kunne gi barnebarnet denne opplevelsen da, helt sikkert et minne for livet. Ha en riktig god sommer til deg.

  SvarSlett