torsdag 31. mars 2011

lørdag 26. mars 2011

Trysil Hestesenter.

Hver vinter tar jeg kanefart.Det er ikke bare spennende og fotografere, hestene,menneskene ,og snøen som henger tung i trærne,Det og sitte i en slede,høre på klangen fra bjellene,sledene som skraper i snøen og se fakler som lyser opp i mellom hestene, gjør at en.får  føelsen av og befinne seg i en avstressende verden.
 Langs hesteveien er det elg og en bever har slott seg til nære lavoen.
Hester og mennesker tar en pause etter ca 2.km. Inne i lavoen blir det servert Trysils beste elggryte,rundt bålet er det kos med grilling av pølser.Ute får hestene servert  høy.

onsdag 23. mars 2011

Bever igjen..

Det ble noen ettermiddagstimer ute ved beveren.Jeg satt i en fjellduk ca 10-15m i fra hullet i isen der hvor Bøver (han har fått navn) pleier og komme opp.Tre ganger kom han fremstikkende,skrapte med seg noe bjørkerask og forsvandt under isen. igjenTydelig at jeg ikke er helt godtatt der jeg sitter.

tirsdag 22. mars 2011

søndag 20. mars 2011

Bever.

Etter en vinter med masse rådyr og elg fotografering, har nå beveren begynt og ta over arenan.

mandag 14. mars 2011

Våryr flaggspett

Våren har banket på døra her i Trysil.Inne i skogen har noen våryre fugler  forsiktig startet opp med vakker konsert. Rundt foringsplassen utenfor stuevinduet kjemper flaggspetten for og få fatt i partneren.Ja nå er det vår,en spennende tid for naturfotografer.

torsdag 10. mars 2011

Kærlighet.

I dag tidlig ble det et igjen et besøk hos rådyrene.

søndag 6. mars 2011

PÅ Fototur.

Med ski på beina og fotoutstyr på ryggen ble det en fantastisk kombinert foto og trim tur.Sterk vind og  med sola på hell stog fotomotiva og bare ventet på og bli foreviget..Den spreke,blide dama på bildet er Eli .Ei jente som elsker naturopplevelser og er en ivrig fotograf.

Solnedgang i Fageråsen

Sterk vind gjør at snøen blir til all verdens kunstverk,Når sola legger det siste kveldslyset over det hele.Er det bare helt magisk.

onsdag 2. mars 2011